Nu ar ni allt nyfikna pa lite nya nyheter!

Nu har jag lyckats hitta en dator med internet! Ikvall kommer jag att ha internet pa min egen laptop och da kommer jag skriva lite till. Jag har det i vilket fall hur bra som helst, jag blir bara lite forvirrad for att detta tangentbordet ar inte som det ska. Jaja mer om det ikvall.

Vi bor i varan skola som ar en del hotell som vi bor i. Det ar verkligen hur bra som helst! Jag ar sa fantastiskt glad att antligen fa vara har! Rummet ar jattestort med tre stora sangar, tva badrum med tva stora handfat och speglar overallt. Jag ska kolla senare om det gar att lagga in lite bilder som jag har tagit men kan inte lova nagot.

I lordags nar vi kom sa var det typ fest utanfor med sang och dans och riktigt stort partaj! Pavagen hit sa sag jag en massa coola faglar.. Hehe.. Dom stod precis bredvid vagen och farggranna var dem ocksa. Vi kom till skolan och vi fick varat rum.. tappade hakan och gick och at i skolmatsalen dar man fick en stor stek.. som nastan var helt rod men den var anda god. Alla fick en efterratt ocksa och jag kanner redan nu att jag maste tanka pa vad jag stoppar i mig eftersom jag ska i balklanningen senare :P

Pa kvallen tog vi en lang promenad.. vi gick vilse tack vare mig :) Det blev en promenad pa en och en halv timma! (stolt!) Vi sag massa roliga manniskor och hade valdigt trevligt. Jag kanner mig som hemma har eftersom det finns sparvagnar overallt :) Nar vi letade oss hem sa tankte vi att vi skulle folja ett hoghus eftersom vi bor precis bredvid ett sadant, olyckligt vis sa foljde vi fel hoghus och tappade bort oss. Jaja vi hittade i allafall en stor affar i narheten sa vi kan handla billig mat. :)

Igar, Sondag sa var det valdigt dott har pa skolan eftersom en vanlig klok manniska inte skulle befinna sig i skolan pa en sondag. Vi har varsitt kort sa att vi kan ga in och ut ur skolan vilkan tid pa dygnet vi an vill. Vi akte in till centrum, gamla Antwerpen for att det skulle tydligen vara ett maraton dar pa 10 mil. Nar vi kom in till stan sa blev vi nastan helt chockade! sa fantastiskt vackert det var! herre min skapare vilken otroligt vacker katedral vi gick in i! Helt sjukt, ursakta spraket! Vi tog sa mycket kort vi bara kunde och det var sa sjukt vackert. Jag maste lagga in bilderna sedan sa att ni far se! Jisses! Vi gick en stund langs vattnet i Antwerpen och kopte oss en glass, gick lite till och satte oss pa en Meksikansk Steak House, dar jobbade en mycket sot kille ;) Efter det sa akte vi hem, deckade i sangen framfor dataskarmen som visade sex and the city ;)

Jag ska skriva lite battre ikvall med battre sprak. Detta tangentbordet ar mycket forvirrande!

Ha det superfint! Men aldrig att ni kommer bli lika lyckliga som jag ar just nu! Det ar nast intill omojligt!

Pappa, mamma; Mattias m: familj och Daniel.
Och alla underbara manniskor i mitt liv!
Jag alskar er!

Puss o kram! <3

ByeBye!

Hejdå Sverige!

Nu ska jag sova, gå upp kl 4, flyga till Belgien 06:55 och ha de kul i tre veckor framåt! :D

Jag vet som sagt inte hur det blir med Internet där nere, men det finns på skolan vi ska vara i första veckan och jag har med mig min laptop. Det ska nog lösa sig, det måste det!

Gonatt!! :):)

Vi kommer åka! :D

Nu vet jag lite mer..

Vi har fått mejl från Merike på skolan, hon har tydligen hittat flybiljetter för oss på Lördag men det är fortfarande osäkert, Marie och hennes pappa letar tågbiljetter. Vi får se när vi åker. Det ser ut som at det blir på lördag och så kommer vi att skjuta upp hemresan. Istället för att åka hem på lördag vecka 18 kommer vi hem på onsdag vecka 19, det betyder att om vi åker på lördag så kommer vi bara missa en dag. På torsdagen dagen efter hemresan så har jag balen! Tajt! Måste ringa och prata med Mathilda! 

Jaja det är så mycket som jag vet just nu.. Ha de fint!  


Det är en fråga om tid..

Jag packar, packar och packar massa kläder och sedan plockar jag ut massor av kläder igen eftersom väskan inte går att stänga. Vårt flyg imorgon är inställt men förhoppningsvis åker vi innan Onsdag. Vi får i allafall hoppas på det. Jag har sagt till Merike som håller i allting att jag gärna kör bil ner till Antwerpen! Men hon verkar inte tycka om den idén särskilt mycket men jag tänker inte ge upp så lätt för någonting jag verkligen vill göra!

Skittrist att detta har hänt, så himla typiskt. Varje gång jag verkligen ser fram emot någonting ska det alltid hända något. Sist som jag längtade såhär mycket var då jag var i Göteborg två dagar och skulle åka till Norrköping till mina goa vänner, jag längtade fruktansvärt mycket.. vad händer? Stället brinner ner!

Vem har något emot mig??

Min pappa säger till mig att jag alltid ställer till det.. att det alltid handlar om värme på något sätt. Jag är väl för het?? ;) Nee men bageriet brinner ner och nu vulkanutbrott.. Hmm.

Jag har beslutsångest över vilka byxor jag ska ha med mig, vilka toppar, klänningar, linnen, skor, trosor och.. strumpor! Haha. Jag tvekar inte över att vi kommer att åka, när jag verkligen vill någonting så måste det fixa sig på något sätt! Marie och Karolina är upprörda över att vi missar flera dagar i Belgien och självklart är jag det med men 3 dagar är ju bättre än ingenting.

Det hade ju vart så himla roligt att köra bil dit ner! Köra till Malmö och sedan över till Danmark, ner till Tyskland, genom Nederländarna och sedan fram till Antwerpen i Belgien. Det är bara bensinpengar som är problemet. Jag betalar gärna men det ska jag inte behöva göra! Jag hoppas att skolan hittat tågbiljetter (säkert omöjligt) eller något annat sätt för att vi ska kunna ta oss dit.

Jag vill!
Jag vill!
Jag vill!
Och jag ska! ;D

Stressigt men mycket roligt! :)

Ikväll.. kl 22:29 beställde jag min bok som jag har skrivit på i ett år! Jag beställde 20 böcker som ska till nära och kära. Nu är jag jättetrött, har bakat ett par tårtor till Jessicas middag imon också. Blev jättebra! :) Säkert jättegott också!

Hoppas flygen börjar gå innan måndag då jag ska till Belgien! :O

Just det.. måste tvätta!

Massa grejer att hinna på dessa få klämdagar mellan resorna, men det blir bra och man blir änna lite stolt över sigsjälv också. :)

Jaja, kanske skriver någonting i helgen, imon ska jag till Jessica så kommer inte hinna då.. men i Belgien kommer det ligga ute ett nytt varje dag ska jag försöka med. :)

God natt!!

Karamellkurs Dag 2 :D

Fantastiskt dag med Janne!

Idag så gick det mycket bättre att hitta i Stockholm, man lär sig av sina misstag. :) (Säger den som gick in på samma Pressbyrå och frågade vart man var två gånger på en dag) Denna dag gick väldigt fort, det var kul och det gick bra. :) Jag gjorde en vacker ros i karamell som ni kanske kommer få se beroende om den fortfarande är hel i min kartong eller om min personliga fotograf hann få någon bra bild på den. Det var en kille med sisådär lite bättre kamera än alla andra som var väldigt flitig med den. Han fick min mejladress så han lovade att skicka dem till mig :) Hoppas han håller sitt ord!

Jag har i allafall fått ett par bilder som jag själv tog, så dem lägger jag upp här nedanför nu. Tänk på att Jan har hållt på med socker i ungefär 50 år snart och jag har hållt på i två dar......

Jag fick som uppdrag av honom att ta hans "sockerväska" till Ester så jag ska en sväng dit imon, hoppas att skolsyster är där så att jag kan få ett friskhetsintyg samtidigt. Det hade vart bra! När jag kom hem så fick vi god mat och jag deckade i sängen :) Vaknade precis och satte mig vid datorn.

Fattar ni eller?? Jag går runt med Sveriges allra främsta konditor och chokladmästares väska. ;)
Bli stolta då!! ;)

Här kommer lite bilder, hörs imon! Blir en bilresa hem till Götet imon. PÖSS




Jannes sockerverk! Allt av socker!




Mitt sockerverk.. Inte jättenöjd men men, de va första gången. :)




Jan flätar en korg av socker. :)




Ascool marsipanfigur som han använder sig av! Dem går åt väldigt bra! ;)

Karamellkurs Dag 1 :D

En helt suverän dag! :D

Gick upp och lagade min gröt på morgonen medan Malin sov, snacka om att känna sig hemma.. Malins mamma skjutsade mig till pendeltåget som tog mig till t-centralen och därifrån såg jag garanterat ut som ett frågetecken. Gick in till en pressbyrå och frågade hur jag skulle ta mig till Globen, fick svar.. men gick fel i allafall :) Sedan tog en tant tag i min arm och sa "Häng med mig, vi ska till samma ställe". HAHA

Väl framme vid Globen övergav hon mig och jag var vilse än en gång, men jag hittade efter ungefär 20 min, väntade på Kristoffer också men han var för seg :P. Kom fram till Svenska Restaurang Akademin där ja skulle vara med på en karamelldragningskurs med Jan Hedh. Jättekul! Det var fantastisktkt, det kommer komma upp bilder på det också! :) Vi fick god lunch och kaffe och frukt var helt gratis.

Efter kursen ungefär vid kl 17 så ville jag och Kristoffer köpa lite ingredienser så att vi kan göra karamell hemma så Jan Hedh ringde en taxi och sa att han ville följa med, det blev en riktigt lång kväll i Stockholm tillsammans med Janne. Han visade oss massor av olika konditorier han tycker om, vackra platser, NK och så bjöd han oss på en drink på café Opera. Där satt vi säkert ett par timmar och pratade om allt möjligt. Han är allt go den grabben :P

Medan vi satt där på cafét kom en vän till Jan och berättade om sina framtidsplaner. Hon ville öppna ett bageri i New Delih och letade efter unga bagare och konditorer. Hon tog våra kontaktuppgifter och förhoppningsvis hör hon väl av sig så får vi se om det kanske finns en framtid för mig där. ;)

Jag ser verkligen fram emot imon! Det ska bli så roligt och jag ska göra en stor, vacker skulptur i socker!! :)

Ha de fint och fråga gärna något om det är något ni undrar! Vi hörs imon igen!

Pöss o kram. Jag har ett fantastiskt liv just nu, och det är tack vare er! :)

Heej :)

Nu är jag hemma hos Malin i Stockholm, självklart körde jag lite fel också trots att jag åkt hit innan.. Hehe. I Norrköping var det helt underbart! Och min söta vän Erica är helt underbar! Jag kom dit i Fredagd efter att ha kört lite vilse där också.. Hmm.. Så bjöd Erica på Tacos och jag fick inte hjälpa till :( Det var i vilket fall jättegott men de små nötterna satte på en skräckfilm och försökte skrämma livet av mig! Men de gick inte så bra.. Jag somnade... Eller hur var det nu igen?? ;)

På lördagen var det lugnt, vi gjorde i stort sett ingenting till en början. Lite kul var det när Magnus och Ericas bror skulle fälla träd, det var underhållande. :) Vid 6-tiden på kvällen samlades ett stort gäng hemma hos Carina och förfestade. Det var verkligen HUR KUL SOM HELST att träffa alla igen! Ni är så fantastiska Erica och Carina! Pöss och kram till er! Vi gick till någon krog där cheferna hade bokat bord för en middag som tog väldigt lång tid att få men det var bannemej värt det! Några åt BIFF, några åt KYCKLING och jag och Erica åt FLÄSK, "Jag vill ha gris!" HAHA. Det var verkligen jätteroligt att sitta och tjöta med mina goa vänner :) Hoppas jag inte var jättejobbig för Erica, Tack så mycket för allt denna helg! :)

Dessutom fick vi böter på 800 kr men men sånt händer, åker man tillsammans delar man på det. :)

Söndagen så vaknade jag tidigt och hoppade snabbt upp ur sängen för att jag trodde att klockan var jättemycket. Men det var den inte.. ingen hade gått upp. Solen sken och det var vackert väder! Jag hade tre värmedynor runt om mig om nätterna, två katter och en hund. MYYS! :) Erica lagade en jättegod gryta som jag  sent kommer glömma, sedan packade jag mina väskor och åkte till Stockholm. Erica är allt bra! Jag är så tacksam för att jag kunde vara hos henne, det var jättetrevligt :) Jag kommer tillbaka.. ;)

Jag har fått sommarschema från Sockerbagarna också så nu kan jag börja planera min sommar lite bättre. :)

Nu är jag som sagt hemma hos Malin och vi har ätit kebabtallrik. Rätt okej.. Malin har försökt allt hon kan att förklara hur jag ska ta mig till kursen imon som ligger i närheten av Globen. Men vi får se hur det går med det.. Hehe.

Nee nu är jag trött och ni får sova lika gott som jag strax ska göra! Pöss <3

På gång igen.. Inga gränser för min del! :)

Nu bär det snart av igen.. sitter och har packat färdigt, ska bara äta frukost sedan ska jag ta bilen och sticka till först Gränna och köpa polkagrisar till Erica och lilla farmor. Jag ska till Norrköping nu under helgen, är bjuden på middag + utgång på lördag med mina gamla arbetskompisar. Det ska bli väldigt kul faktiskt! Jag ska få sova hos Erica i helgen och sedan på Söndag bär det av till Stockholm där jag ska bo hos min vän Malin. Där ska jag på måndag och tisdag gå på en karamelldragningskurs med sveriges främsta konditor, chokladmästare och författare. För er som inte vet vad karamelldragning är så ser det nästan ut som glas. Men det är egentligen färgat socker. Lägger upp en bild också. 

Jag kommer hem på onsdag nästa vecka då det bara blir några dagar i Sverige innan jag åker iväg till Belgien!!! :D

Nu ska jag försöka ta tag i bloggen, jag kommer ha med min bärbara dator dit jag åker men vet inte vart det kommer finnas tillgång till Internet.. men jag gör så gott det går. Vi hörs kanske ikväll eller imon! Det beror på om Erica vill dela med sig av sitt Internet.. ;) Det vill hon säkert, hon älskar ju mig! :D Haha

PÖSSS


En fågel av socker.

En fågel av socker.



Kungen Jan Hedh!! :D


Kungen jan Hedh!! :D Min kompis.. ;)  

RSS 2.0