Glad sommar alla norrköpingsbor!

Promenerade i morse en halvtimma, fixade lägenhet, simmade 35 min och nu kom jag hem från en 2 timmars promenad. Känner mig glad trots en jobbig dag för kroppen. Jag är nöjd. :)

Natti! <3


Gooooa nyheter idag!! Wohoo!

Heej mina godingar!

Idag har jag inte mått väldigt bra, huvudvärk, ont i dendär konstiga fläcken i halsen och allmänt trött. Har köpt några tabletter som skulle hjälpa mot halsgrejjen men de tycks inte fungera..

Efter jobbet idag tog jag min vackra, gula cykel till detdär som jag inte berättade om igår.. nyfikna?? :D

Det är nämligen så att jag var och kollade på en lägenhet!! En etta med kök i Hageby. Jättefint var det tycker jag, det var ljust, litet men väldigt smart planerat tycker jag. Spisen, kylen och frysen är enbart ett par år gammla och vardagsrummet är nytapetserat. Jag granskade noga varenda litet hörn för det absolut viktigaste kravet jag har är att det ska vara fräscht och snyggt! Det var det! Köket var jättesött tycker jag, det får till och med plats köksbordsmöbler. Det är en lägenhet på 32kvm och hyran ligger på 2868kr/månaden inkl. värme.

Det låter väl bra?? ;)

Det tycker jag i allafall! Så jag ringde till hyresbostäder och sa att jag var intresserad av den så ska jag höra av mig på fredag efter att ha funderat ett par dagar så ska jag skriva på kontraktet. :)

Visst har man pratat om att flytta hemirfån och nu snart är det verklihet! :D

OM det blir så så är det inflyttning 1 September! ;) Hihih!



Rummet.



6:e våningen så mycket fin utsikt! ;)



Badkar! <3



Litet kök men helt ok!



Fräscha skåp och diskbänk!



Så ge mig kommentarer nu!! :) Det är inte ofta man får ett kök för denna hyran!

Den som spar han har.. semesterdagar kvar. Håll ut kamrater!

Detta var dagens mening på den otroligt tvångstankeframkallande skärmen. :)

Nu blir det fiskgratäng! :D

Brad Paisley <3



Underbara dag!

Jag är så glad idag! Är väl det ganska ofta nu för tiden.. ;)

Först och främs vill jag säga ett JÄTTESTORT GRATTIS till min underbaring Jessica Nilsson som tog körkort idag!! Grattis hjärtat! Jag visste ju att du skulle klara det, inget annat kan vara möjligt för dig som är så duktig. För er som inte känner Jessica så måste jag säga att HON är den absolut mest underbara människa jag någonsin träffat! Hon är så lättsam och glad. Alltid ett leende på läpparna och en trygg famn som omfamnar en när det behövs. Hon finns alltid där och är det någon här i denna värld som förtjänar allt gott så är det ju ändå min lilla Jessica.
Jag älskar dig vännen. :)



Dagen på jobbet har gått hur bra som helst! Hade sovmprgon idag.. (seegt) Började 6.30 och slutade 13.00. Ganska sköna tider om jag får säga det men vill hellre börja kl 3. Idag så berättade min älskade lilla Erica (hon är fantastisk) för cheferna att hon är gravid och ska ha en liten skrutt den 12 December! Jag är så underbart glad för hennes skull! Hon som är så go och sambon Magnus som är så söt så kan det ju inte bli något annat än en fantastisk liten varelse. Dem är verkligen värda detta, och de kommer bli toppenföräldrar! Jag tror inte att något barn kommer få det bättre någon annanstans än hos dem. :) Lycka till er!

De två ordinarie konditorerna på jobbet är alltså båda gravida.. Så nu är det bara jag och Danne som är chef som är de enda konditorna kvar. Det betyder att jag antagligen har jobb i ett år framöver i allafall. Danne sa det att jag kan räkna med jobb till och med de månaderna som ligger i kläm efter sommaren och innan Erica går på mammaledigt. Jag frågade Danne det så att jag kan räkna med jobb? Och det sa han att jag skulle göra. Jag har alltså nu ett vikariat ett tag framöver! :)



Jag pratade nyss med vårdcentralen här i Norrköping för att jag är lite smått orolig för min hals. Jag berättade ju förra veckan att jag misstänkte allergi mot gräs men jag har inte någon aning om vad det kan vara. Det kliar något fruktansvärt i hals, näsa, öron och ögon. Dessutom har jag fått en stor röd fläck längre bak i gommen som kliar något fruktansvärt. Det är rödfläckigt i hela gommen och småsmå varplitor typ.. Bäst att kolla upp detta så fort som möjligt tänkte jag.. Sköterskan sa till mig att ringa imon för att få en tid under dagen så så får det bli.. Konstig fläck asso.. :(

IMORGON har jag planerat en MYCKET rolig sak!! :D
Det får ni tyvärr inte veta idag.. hahah.. för att jag får se vad jag tycker om det först. Nu blev ni allt nyfikna! Och med all rätt såklart! Hihihi..

Nu ska jag ut och sparka lite boll, sedan käka min supergoda fiskgratäng som jag gjorde igår med potatis och sånna konstiga bönor ni vet till!! Jättegott! Sedan ska jag ta och promenera en liten sväng hade jag tänkt. Sedan blir det nog lite städning här hemma.. just det jag måste sätta på en tvätt.. Interessant va?? ;) Som många av er vet så är jag otroligt sparsam med pengarna när ja är här.. lärorikt men lite jobbigt! Har tappat sockersuget i allafall och dessutom tappat 3kg på 3 veckor!! :) Ändå bra!



Tack alla fina människor! :)

Hemlig kärlek.. <3

Jag har upptäckt en hemlig kärlek till lite country inspirerad musik!!

Brad Paisley och Willie Nelson har jag börjat lyssna på. Gott sväng!


Jätteglad midsommar! Ha det allra bäst och krama varandra i trafiken!!

Tjillivippen på alla goa människor!!

Va tiden går fort.. hmm.. i Torsdags så satte jag mig på Swedbus härifrån Norrköping för att åka hem till Götet under helgen. Det satt en knäpp gubbe på bussen som låg på golvet flera gånger.. Alltså först så tappa han sitt äpple som rullade runt på bussgolvet medans han kröp fram och tillbaka längs gången på alla fyra.. Sedan tappade en tant sina glasögon som han genast insisterade på att plocka upp. Sedan tappa en bebis sin napp och vips så var han där igen.. Haha! Väldigt snällt av honom.. en jordnära människa bokstavligt talat. :)

När jag hade anlänt till Göteborg tog jag bussen ut till Älvstrandens bibliotek och lämnade boken som de beställt av mig. För er som inte vet så skrev jag en bok som projekt-arbete.. och ja det blev en liten succé så den finns nu att låna i Göteborgs bibliotek! Ganska ballt.. Jag åkte hem till mor efter detta och åt lite rester.. nej inte ens efter så lång tid så får man något bättre än rester.. Haha! Ne de va gott. Min far hämtade upp mig hos mor på kvällen då vi åkte hemhem, det var kul att träffa folket hemma igen och snacka om att det var skönt att sova i sin egen säng!! :D




På fredagen var det ju midsommarafton så vi åkte till Holta och träffade Mattias, Madelene och Kristioffer, så himla roligt att Kristoffer ska bli storebror! Han hade tydligen ett par dagar innan försökt säga mitt namn för han hittat en bild på mig.. "De Bea! De Bea!" Hade han tydligen sagt, sötnos! Så fort jag ändrade ställning där på filten så skulle han genast göra likadant. Oj va jag älskar mig lilla brorson! :) Det var en toppendag med sol och massor av skratt! Det finns bara en sak som skulle kunnat bli bättre.. jag fick aldrig träffa Daniel.. Men det kommer väl. Tycker om honom. :) Sedan blev det midsommarmiddag hemma hos far.



I chokladfontänen i Belgien fick man doppa sina jordgubbar själv. :) Mumma!



Lördagen så åkte jag in till Kungälv för att hämta ett USB-minne av Karolina som jobbar i Maxi bageriet. Nu har jag alla bilder från Belgien samlade!! Nu ska vi bara hitta på något roligt att göra med dem. Tänkte fixa lite med Turkiet-bilderna också när jag ändå håller på..

Söndagen bar det av till Norrköping igen då jag fick ett mycket glatt sms av min älskade vän Carlos som jag träffadei Belgien.. Han skrev att det gjorde ont i honom att tänka påmig, att han inte kunder göra någonting i vardagen. Jag har inte hört av honom på länge och det var tydligen för att han hade försökt glömma mig.. Han ringde mig på bussen och vilken känsla jag fick i kroppen! Jag blev helt varm och ville bara blunda och lyssna på hans röst. Vi hoppas på att träffas efter sommaren, han kanske kommer hit. :)



Jag är hemsk på bilden men Carlos är fin. :)

När jag kom hem var klockan 7 på kvällen och då tog jag mig en timmas promenad runt strömmen som är min absoluta favoritpromenad. När man kommer in i det gamla pappersbruksområdet så finns det en skärm där som de anställda skriver en mening varje dag. Det står hur mycket klockan är och så vidare. För ett tag sedan när Victoria och Daniel hade sitt bröllop skrev dom en liten vittsig mening om det. Meningen kan handla om allting! Och om ingenting.. Väldigt kul faktiskt. Det har änna blivit en liten grej. De ändrar såklart inte meningen när det är helg och alla är lediga.. men på vardagarna! Under denna helgen så stod det såhär: "Jätteglad midsommar! Ha det allra bäst och krama varandra i trafiken!!" Jag ska ut och promenera sedan också så ska se vad det står nu.. Återkommer med det.

Idag på jobbet har det vart lugnt, det var riktigt roligt att prata med Carina i kallköket ett tag och ändå inte oroa sig över att man inte hinner. Men det var lugnt. Jag hann göra en massa biltar och baka av Maracaibobottnar för att de höll på att ta slut. Känns bra! Erica den lilla korven var ledig idag.. hon jobbar morgon imon så jag kommer komma in kl 6.30 för att vara med och producera hela dagen, bra att lära mig det också innan Erica tar semester. Ska bli kul faktiskt!





Chocolaterier Burie i Antwerpen. Bram gjorde denna av enbart choklad på EN dag!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. jag ska lägga mig nu en timma och sedan gå och simma tänkte jag. Sedan blir det att laga fiskgratäng med potatis och innan läggdags blir det en promenad. Jag skaffade ju ett mobilt bredband förrförra veckan.. jag kopplade in den 19 juni, alltså lördag för två veckor sedan. Det är lite konstigt för det var laddat med en vecka och sedan ska det sluta fungera och jag ska behöva ladda på det.. men jag har inte laddat på det men det fungerar i allafall.. konstigt.. Jaja vi får väl se hur länge det funkar. :)

Krama varandra från mig!! <3


Brum, Brum!!

Påväg hem till Göteborg! Sitter på Swedbus men min laptop i knät. :)

Glad midsommar på er allihop!! :)

Det rör sig!!

Jaa hej igen.. idag ringde min klocka 00:45.. sedan snoozade jag en liten stund. Tog en promenad.. ganska kort sådan och åt sedan frukost och tog cykeln till jobbet. Som vanligt helt enkelt.. :)

När jag kom till jobbet skulle jag jobba ensam i morgonruschen, jag tänkte att det skulle vara lika lugnt som gårdagen men icke nej! Det var en del bakelser, packa massa bitar och 7 tårtor som skulle iväg redan klockan 5! Senare fick jag reda på att det var en felbeställning på 5 stycken jordgubbs gräddtårtor så jag hade gjort dem i onödan och strässat ihjäl mig för ingenting.. suck! Jaja efter leveransen kl 5 skulle ett annat företag också ha 5 st 16-bitars gräddtårtor.. så det var helt enkelt bara att börja om. Jaja att använda sidtyllen är någonting som jag behöver öva på så man får väl se det som positivt. :)



Bild från Belgien!

På morgonen skulle jag hämta backar utanför lokalen för att kunna packa allting i, högen blir allt mindre och mindre och vid en av de sista backarna hoppade jag högt upp i taket och gallskrek!! Det var längesedan jag blev så fruktansvärt rädd! Helt skräckslagen.. helt seriöst jag skakade säkert en halvtimma efter upptäckten.. Som tur var var Erica, Jens, Danne och bagarna där så de hjälpte mig.. jag sprang helt totalt borta rakt in i killarnas omklädningsrum och slog igen dörren, upp på pallen som finns där och försökte lugna andetagen! Usch!! Ja vad kunde ställa till med detta?? Joo.. en liten yttepytte minimicro mus som var i en av backarna! Det var INTE vad jag förväntar mig när jag tar en back i taget! Jag trodde aldrig jag kunde bli så rädd men det var en ren reflex! Jag kunde inte styra kroppen, benen bara sprang och hoppade.. Erica verkade ha jätteroligt och skrattade länge åt mig! Hon är sån.. skadeglädje är det enda hon vet om.. Man lär sig tycka om henne i allafall! ;)

Bagarna skrattade, retade och mobbade mig hela dagen också! Inte kul.. Herregud! De är också sånna.. folket på mitt jobb tar varenda liten chans till att mobba mig. Men de får en del tillbaka kan jag lova!! Jag älskar mitt jobb, vi har så roligt varje dag. Vilket fall tycker jag det!

Jag fick äntligen mitt anställningsbevis av Danne så nu kan han inte bara sparka mig.. ;) Eftersom jag har lite småtråkigt ibland här hemma så satt jag med Erica och tjötade en stund efter att jag slutat, hon jobbade och jag kollade på. Det är så det ska va! Haha! Nej det var trevligt, tycker om den tjejen. Vilket fall.. när jag kom hem så packade jag genast väskan och drog till centralbadet och simmade i utomhusbassängen i 35 min. Sedan la jag mig i gräset och solade med musik i lurarna. Det var så skönt! En riktig sommardag! Men.. jag tror jag är gräsallergiker.. när jag låg där i gräset började det klia fruktansvärt i svalget och i näsan, jag blev täppt i näsan och fick byta ställe. Eller så är det klor.. kan det med vara. Jag la mig i en solstol vid betong istället där jag låg en bra stund. Ååå just det! När jag stod inne i duschen och precis var färdig var det en kvinna med en bebis som frågade om jag kunde hålla lilla Tindelina en liten stund medans hon duschade. Klart jag ville det! Hon var så söt, hon var inte mer än 2 veckor gammal! Så gosigt! Skulle gärna velat ta med henne hem! :)



Nu är jag hemma och ska käka lite, ska titta på någon film under tiden också hade jag tänkt. Kanske tar jag en promenad innan det blir sängen eller så pallar jag inte det.. det märker vi. :)

Du känner dig värdefull när du gör andra glada!! Alla andra gör ditt liv, du behöver bara hjälpa till lite på traven!!

Nattinatti! :) <3

Underliga promenadtankar!

En mörkhyad polis stannar intill mig längs gatan och vevar ner rutan på sin blå-vita bil.
- Vad gör du ute såhär om natten?

Jag som inte riktigt tänker som alla andra tittar besviket på honom och säger:
- Jag vill bara få det jämställt. Den ena är mörk, den andra ljus. Den mörka är lite mer mystisk och den ljusa är mer öppen. Den ljusa är mer omtyckt och den mörka är underskattad.


Det är sånna tankar som dyker upp i mitt huvud när jag promenerar i mina egna tankar. Ibland vaknar jag mitt i natten med en mening i huvudet som jag tvunget måste skriva ner. Jag tror att det var 2 år sedan nu jag satte mig upp i ett ryck sängen och tog fram mitt block och skrev:
Erfarenheter, kunskap och beteendet mot sina medmänniskor gör att man växer som människa.

Den meningen har följt mig ända sen dess och jag går alltid efter den. Visa intresse och skaffa erfarenheter för att lära sig så mycket som möjligt om så mycket som möjligt. Att lära känna olika typer av människor, lära sig deras levnadssätt, deras livsvanor och deras seder. Lär dig leva på ett nyttigt sätt som inte gör någon skada, hjälp så många du kan, på så många olika sätt du kan, så ofta du kan, så länge du kan. Om man inte är omtyckt så är man inget. Är man inte omtyckt av sina medmänniskor så ser inte jag någon lycka här i livet. Hjälp varandra, så får du hjälp den dagen du behöver det.

Jag har i vilket fall nyss kommit hem från promenaden runt strömmen, det blev ingen rask promenad idag.. bara lugn och go. Granska området lite mer och ligga och njuta av eftermiddagssolen såhär dags i Norrköping. Underbart! Jag tog lite bilder men som många av er vet så använder jag bara mobilkamera.. jag har ingen annan. Jag ska ta och köpa mig en när jag har pengar, någon av er som har en digitalkamera som ligger hemma och skräpar?? Jag har aldrig ägt en kamera så jag har inga höga krav! Haha! :)





























Massa djurliv runt strömmen och kring de små grusstigarna. Helt underbart! Speciellt när solen skiner som den gjorde idag!! Nu ska jag ta och äta lite sallad och sedan krypa till kojs. Hoppas ni njuter av det ni läser och ser! Annars så får ni berätta för mig vad ni vill veta mer om!!

PS! Det jobbar skitsnygga killar vid byggområdet precis bredvid mitt hus!! ;) Woooow!

Pussokram! Ta hand om varandra! :)

Krasch in i väggen sa det!

Heej små grissleys!

Idag ringde klockan 00:45 för jag skulle ta en liten promenad runt Norrköpings stad! Inget att sskryta om men jag ääälskar verkligen att promenera när det är mörkt så i min ensamhet och lyssna på dunkadunka musik. Fast det bästa med en promenad är ju frukosten man förtjänar när man kommer tillbaka. Den bestod som vanligt av havre/rågflingorgröt med solroskärnor, linfrön, blåbär, banan och äpple. Det finns nog ingen godare frukost! Jag skulle inte ens vilja byta ut den gröten mot risgrynsgröt!! Jaa jag älskar gröt.. väldigt mycket!

Det var en dag jag var ledig från skolan så tänkte jag att jag bara skulle ligga hemma i soffan och slappa hela dagen. Till frukost åt jag havregrynsgröt.. sedan när det började närma sig lunch beslöt jag mig för att sätta på lite risgrynsgröt. Det gjorde jag också, jag satte på 12 portioner! Och håll i er nu.. den satsen med gröt var slut vid 6-tiden på kvällen.. Haha! Efter varje kvart som gick tänkte jag att nu får det plats lite till, och det gjorde det. Efter en hel dag med gröt och soffliggande lagade jag mannagrynsgröt till migsjälv till kvällsmat! Detta har förståss bara hänt EN gång tack och lov.. men gott var det!! :)



Efter frukosten packade jag mina kläder och tog cykeln till jobbet, var där ungefär 02:15. Då började jag som vanligt med att packa bitar och så vidare.. det vanliga. Skönt att det inte är så mycket nu i mitten av veckan. Vi har ju tider som vi måste passa då vissa grejer ska levereras.. Den första är kl 5 och den tiden kan bli riktigt stressig ibland. Min kära vän Erica gjorde mig inte sällskap förrän efter 9 någon gång, hon var på medarbetarmöte med chefen. Jaja det verkade som att det gått bra i allafall. :)

Jag kom hem nu för en stund sen och funderar mellan att åka och simma för att sedan sola i solstolarna, sova en stund men då missar jag solen eller att ta en promenad runt strömmen.. Hmm.. svårt val. Jag väntar en stund. :) Idag hade jag en beställning på två stycken fyrkantiga, blå tårtor som det skulle vara en 1:a och en 7:a på i valfri färg. Bild här nedan. :)





Ni kanske undrar varför jag har den titeln på detta inlägg som jag har?? Haha! Det är för att vi disskuterade på jobbet idag en grej jag gjorde i fredags som är så typiskt mig.. Erica sa "Det är bara du som lyckas med sånt" Och ja.. jag håller med henne. Men jag gillar det! :) I fredags så var jag påväg hem från jobbet på cykeln och cyklade utan händer, känns lite ballt! ;) När jag cyklade runt sista hörnet så kom det en skitsnygg kille som också cykladeutan händer med armarna i kors. Jag glodde på honom och då kom en vindpust som gjorde att jag tappade balansen och cyklade rakt in i en tegelvägg!! Haha! Han skrattade så att han nästan också ramlade men höll sig uppe på sadeln och fortsatte. Snacka om att mista kontrollen! ;)



Sån är jag! <3

Ny design! <3

Tack vare min söta kusin Julia Ivarsson så har jag fått en helt fantastisk design på bloggen. Kommentera gärna vad ni tycker, det tror jag säkert Julia skulle tycka om!

Kolla in hennes fina blogg där hon berättar om sin vardag och visar massor av juvliga bilder på djur och natur!
http://kindofjulia.blogg.se



Jag simmade idag som jag sa, det blev 35 minuter tror jag. Härligt värre när det enbart var jag i bassängen och de enda vågorna jag blev bemött av har jag bara migsjälv att skylla. Efter jag simmat gick jag utomhus och la mig i en av solstolarna för att torka och njuta av solens sista strålar innan de mörka molnen. Badhuset är jättefint tycker jag, det är en medelstor 25 meters bassäng som gränsar till ett äventyrsbad. Det finns massor av roliga grejer där och i höstas när jag var där avslutade jag alltid simturen med en stund i bubbelpoolen. ;) Skönt!

Sedan cyklade jag hem och lagade mat och tittade på Tarzan.. ja jag älskar Disney! Efter en stund kom Ellinor hem från Sundsvall där hon varit hos sin dotter, imon bär det vidare till Göteborg för hennes del men jag står inför tre dagars arbete. :)

Jag funderar lite på att köpa en svart fotopärm där jag ska klistra in lite bilder från min och Albanens turkietresa förra året.. Innan jag glömmer alltför mycket. :) Nej men det är ett roligt minne.. detsamma hade jag tänkt att göra med resan till Belgien, men innan det måste jag få tag i Karolina så att jag får med alla korten.. Lite att pyssla med i sommar. :) Mitt Internet funkar som det ska och nu tänkte jag ha en liten dejt med min säng för inatt kommer jag att börja 2.30. Skulle ni palla det..? Nej.. Men jag gör. :)

Nattinatti era små knorrbollar! :) (Söt, brun, stor apa som ville fotograferas)


En helt vanlig dag, härligt!

Hej på er mina polkagrisar!

Kom precis hem från min morgonpromenad som går runt strömmen. :) Det tar ca en timma att gå runt och herrejisses va det är vackert! Det finns ett mysigt litet café med uteservering påvägen där man kan käka glass och ha det gött. Jag och Josefin var där när hon var här så träffade vi på Carina och hennes dotter Kim. Trevligt alltså. :) Naturen är verkligen barnvänlig och så är det precis intill strömmen så det är som ett paradis för alla olika slags fåglar och djur. :)

Jag handlade lite påvägen hem, nu ska jag snart äta frukost och senare ska jag laga kycklingsallad hade jag tänkt för jag har lite grönsaker i kylen som inte mår så bra snart om jag inte anv'nder dom. :P Efter frukost tänkte jag att jag skulle damsuga lite och kanske till och med börja använda mitt stafli för andra gången. :) Vi får se vad jag känner för. Sedan ska jag nog bort och simma i centralbadet en 30-40 min eller något, det beror på va klockan blir. Ikväll kanske jag ska träffa Carina på lite mys, men det får inte bli för sentför jag börjar jobba på mitt underbara jobb inatt kl 3. :)

Som vissa av er vet så sökte jag in på en vuxenutbildning på Burgården där jag hade möjlighet att ta gesällen. Jag kom in på intagningsprovet och jag blev helt överlycklig över det för det är bara 20 stycken som kommer in och får gå kursen. Jag blev tyvärr tvungen att tacka nej för att kursstarten är den 2 Augusti och det är då jag jobbar som mest. Visst kunde jag tackat ja i allafall men då kommer jag säkerligen inte få komma tillbaka till mitt jobb igen. Jag fick denna tjänsten för att täcka upp Erica som är vår konditor och den 2 Augusti är mitt i hennes semester och då kommer jga jobba ensam som konditor där. Så så ligger det till, jag tackade nej. Jag pratade med Danne min chef om detta att jag ger upp ett års utbildning för att jobba hos dem och han sa att han skulle försöka kolla upp en tjänst till mig så fort som möjligt så att jag kan få en fast tjänst. Antagligen kommer jag att få veta detta denna veckan eller veckan därpå, vi får se ;)

Jag har i allafall börjat söka lite lägenheter här och där i Norrköping i förhoppning om att jag får en fast tjänst. :) Vi få hålla tummarna och hoppas på det bästa helt enkelt. :)

Jag kanske skriver senare om jag kommer på något att skriva om. :) Annars får ni  gärna kommentera och berätta för mig vad ni vill läsa om. :) Det är ju alltid kul!!


Bild från Belgien! Vill ni veta mer om det kanske? Har massa bilder därifrån. :)

Pusskalas! <3

Dålig uppdatering? Vad menar ni? ;)

Heej! Har ni saknat mig? Ja, det verkar faktiskt som att vissa av er har gjort det eftersom de vill att jag ska skriva oftare. :) Det känns ju faktiskt kul att folk läser och är intresserade!

Jag kan väl dra en liten sammanfattning om de sista dagarna i skolan. Som ni redan vet så var jag och ett par klasskompisar i Belgien och praktiserade, dem veckorna var helt sjukt roliga! Jag skulle gärna åka tillbaka till mina nya vänner i detta flamländspratade land. När vi kom hem så var det skolbalen dagen efter så vi hann inte mer än att sova några timmar och sedan upp för att göra i ordning sig. Min kära barndomsvän Mathilda Lundgren var så otroligt gullig och satte upp en fantastisk frisyr på mig. Hon sminkade mig och fixade naglarna dessutom. :) Vill ni se bilder så kan ni kolla det på min facebook! Har ni ingen facebook så kan ni säga till så kan jag skicka bilder till er! Anledningen till att jag inte kan lägga ut bilder här och nu är för att jag sitter i Norrköping på min laptop där jag inte har speciellt mycket bilder. Men jag kan kolla vad jag kan fixa..



Studentdagen var så sjukt rolig! En av de mest underbara dagarna i hela mitt liv, seriöst! Dagen började med att hela klassen åkte hem till Jesper som bor i Brunnsbo och hade champanjfrukost, där skrev vi också i våra mössor. :) Sedan åkte vi till skolan för att fotograferas och prata med lärarna i klassrummet. Maria Magnuson och Veronica Schöneck som varit de mest underbara lärare och vänner hade skrivit ett litet tal till var och en klassen. Verkligen engagerat och mycket roligt. Blev väldigt rörd att jag brast ut i gråt, hoppas ingen såg. :P Även på champanjfrukosten kom en del tårar. :P Efter en liten rast så gick vi till restaurang Lindholmen där en tre-rätters middag serverades. Till början var det någon liten torr brödbit med någon skagenröra liknande gojs på men det var gott. Till huvudrätt var det någon potatisgratäng som var lite hård.. det var kyckling till detta som mestadels bestod av fett men det kött som fanns var jättegott! Och jag måste säga att det var lite överdrivet mycket potatisgojs till den lilla kyckling/fettbiten.. Till efterrätt skulle det bli en fransk/ica chokladkaka med grädde och jordgubbar. Den smakade som att de hade i 15dl för mycket kakao i.. Hmm låter jag lite kräsen kanske?? Haha. Jag är sådan.. som de flesta vet att så fort jag har fått i mig en liten klunk alkohol så försvinner min aptit, jag ser ingen tjusning över huvudtaget att äta tillsammans med att dricka.. Är jag lite konstig nu? Va bra. :)

Vi samlades nere vid en av dörrarna där vi skulle springa ut och när första klassen sprang ut måste jag erkänna att det var svårt att ståstill! Dessutom ösregnade det! Men när vi kom ut så vart det uppehåll! :D Det regnade ganska mycket den dagen men ändå lyckades jag att inte få en enda droppe på mig!! :D Vi sprang ut och var totalt galna uppe på scenen!! Sedan mötte vi släkt och vänner och hoppade på flaket för att åka en sväng i vår stolta stad Göteborg! Ahmed galen som han är badade i Poseidon och dessutom såg han till att fler badade genom att skvätta! Buse.. Josefin hämtade mig vid Poseidon och vi åkte till Svarta Ladan i Ullstorp där jag möttes av dagans största överaskning.. och dagens kanske femte utbrott.. Patrik skulle ju inte vara där sa hon!! Han skulle inte hinna så jag förväntade mig inte det! Jag sprang in med en tuta i muun och massor ballonger i händerna som jag släppte när jag kom in! Jag gick mot mamma för att ge henne en kram då jag plötsligt hejdade mig.. Vem stod där? Inte var det Patrik?!? Joo.. Jag kastade mig runt honom och bröt ut i lyckliga tårar! Jag trodde aldrig att jag skulle reagera på detta sätt men visst gjorde jag det, och jag har många vittnen! Jagvisste att jag saknade honom men att det skulle kännas som ett skott genom hjärtat visste jag inte. Att det skulle kännas som att alla bördor och alla sår bara försvann från mina axlar hade jag ingen aning om! Men det gjorde det. Det var det som saknades, det blev fullbordat. Jag känner nu när jag pratar om det dendär sprittande känslan som kommer i bröstet och benen. Att man kan ha sånna starka band till en annan människa är helt sjukt. Jag vill aldrig att någon person i mitt liv försvinner från mig! Ni vet hur mycket ni betyder! :D <3



Josefin och Jessica hängde med hem till klasskompisen Rosanna som bor vid Järntorget på förfest. Vi träffades allihopa där och gick tillsammans till Peacook. Innan jag, josefin och Jessica gick in där så träffade vi min älskade kusin Lina, fantastiskt roligt att träffa henne. Det händer inte så ofta men oj va du betyder för mig! Vigick in på Peacook och dansade och hade så himla roligt att det inte är sant! Grannklubben hade skottlossning men jag la inte märke till det på ett annat sätt än att det helt plötsligt vimmlade poliser.. men jag som var i ett så nyktert tillstånd tänkte inte mer på det. Jag fick sova hemma hos en klasskompis som heter Malin Kanon, fantastisk tjej!



Detta var en så minnesfull dag att jag skulle kunna skriva om det i evigheter.. men det blir mer intressant om man bara kör med sammanfattningar. Dessa skolfrågor som lyder på ett ungefär såhär: "Berätta dina åsikter och tankar om hela kvällen och reflektera dessa med någon annan utekväll tidigare i ditt liv." Så det skiter vi i.. för skolan är slut!! :D

4 Juni 2010 tog hela Mimers Hus stidenten och även mina två kära vänner Cecilia Ekstedt från L M Engström och Jessica Nilsson från Lerums Gymnasiet tog den dagen. Jag sprang runt första till JosseBosse, sedan till Alex Sven, sedan Cicci och tillsist Jessica som jag hängde med ut dessutom och träffade hennes fantastiska vänner. :) Tack så mycket för en grymt lyckad kväll! Vi träffade Tore från FCZ dessutom.. ska försöka leta reda på en bild på mig och honom.. ;) På den kvällen hände det en liten incident när jag skulle röra mig mot min sista buss. Jag gick utanför Park Lane och letade efter mina vänner då det plösligt var en kille som kastade en tom ölflaska mot mig. Den krossades precis bredvid mitt ben och jag fick stora sår längs benet som blödde. Jag som hade lite bråttom till mig buss tänkte inte mer på det så jag skulle in och hämta min jacka. Vakten ville tvätta av det för att försäkra sig om att det inte var något glas kvar i såren. Tack vare detta trots att jag sprang ända till centralstationen missade jag min buss och fick ringa min bror. Min bror som är så otroligt snäll hämtade mig i stan och körde mig hem till pappa i Kode. En trevlig liten pratstund hann vi med. :)

 
Loeza, Jessica, Pauline och Jag. :)

 
Här har vi Tore! Han bad om det..

5 Juni var det kalas för min söta lilla brorson som fyllde 2 år den 2 Juni. Han är så bedorande och varenda blick somjag kastar mot honom bemöts av ett leende. :) Dessutom ska han bli storebror i December!! :D Jättekul verkligen! Stora grattiskramar!! :D <3

 
Gammal bild på Kristoffer. :) Sööt!

6 Juni var det dags att sätta sig i bilen tillsammans med pappa och bror för att åka till Norrköping. Vi stannade utanför Gränna för att fika och sedan fortsatte vi till Ellinor som bjöd oss på middag. 7 Juni började jag jobba tillsammans med mina underbara jobbarkompisar här! Jag älskar dom! Erica och Carina ni gör mina dagar!! Lovisa är också en tjej jag har börjat prata massa med, trevligt. :) Jaja den veckan blev det över 55 timmars jobb eftersom det var studentveckan den veckan. På lördagen gjorde jag dessutom 2 stycken bröllopstårtor som blve fina. Dom har jag bild på! På söndagen kom JosseBosse till mig här i Norrköping för att sedan på måndagen fortsätta till Arlanda i Stockholm. Hon skulle ju åka till Australien på Tisdagen!! Avundsjuk.. bara lite.. Som studentpresent av henne fick jag ett restaurang besök på valfri restaurang här i Norr. Så vi åt på The Bishop Arms på söndagkvällen och åt entrecote och drack gott. Bartendern som var en trevig liten pöjk bjöd oss på varsin drink som studentpresent ;) Haha

 
Början på en av bröllopstårtorna.

 
De ville ha två grisar ovanpå. :)

 
Fyra våningar.

 
Den andra bröllopstårtan. :)

 
Också fyra våningar. :)

 
Victoria-tårtan. :)

 
Hjälpte en jobbarkompis att göra en räv och en grävling som skulle sitta på en annan bröllopstårta som han skulle göra. :)

På måndagen övergav josse mig för att fortsätta sin resa. Min vecka har sett ut som så att jag jobbat mån-fre och har jobbat en del ensam så nu börjar jag komma in i det ltie smått i allafall :P Varje morgon tar jag en promenad innan frukost, jag går en jättefin slinga som går runt strömmen. Det tar omkring en timma att gå runt hela strömmen och det är mycket skönt faktiskt. Jag har också vart och simmat ett par gånger och tänkte dra mig till centralbadet imon också. :) Imon är jag ledig så är det jobb tis-tors. Vi får se hur planerna ser ut framåt midsommar. :) Något roligt ska vi nog hitta på. :)

I fredags träffade jag även Lovisa utanför jobbet och käkade pizza och snackade lite. Vi träffade hennes pojkvän och hans vänner och drog och bowlade. Jättekul faktiskt! Imon ska jag kanske träffa Carina om det passar. Så tro inte att jag är helt lonely här! Jag kan ta kontakt med folk, :) Hihi. Jag är lycklig här men samtidigt saknar jag er mina knattar därhemma! En lite kul nyhet är att jag har börjat söka lite lägenheter här i Norr. Vi får väl se på vad veckan bjuder på. :)

Så nu vart det slut på skolan! Det utbringar jag en skål för! Nu börjar livet!! (vafan har jag gjort fram tills nu då, har allt bara varit förberedelser?)

Jaja Skål på er och njut av varenda stund som ni är med varandra! Ta hand om varandra! Puss och Kram!! <33


RSS 2.0